• header-add
logo

Over het centrum van Den Haag

Hoge Vrijheid
Bron: Hoge Vrijheid | 26okt19

Reserveren plek in woontoren Hoge Vrijheid nu mogelijk

Op de mooiste plek aan de Petroleumhaven in Den Haag komt Hoge Vrijheid, een spectaculaire woontoren. Hoe die eruit komt te zien? Dat bepalen de kopers zelf.
Vanaf a.s. zaterdag 2 november kun je een plek reserveren en mee-ontwerpen aan je eigen woning, indeling en gevel. Reserveren kan tot en met 17 november.


Het is een bijzonder proces, vindt ook Bas Janssen, die namens Vink Bouw en Open Development het project trekt. Zij wonnen eerder de prijsvraag van de wedstrijd ‘Bouwen Op Elkaar’ van de gemeente Den Haag. Janssen: “Iedereen moet nog een beetje wennen aan de grote vrijheid die je hier als koper hebt. Afgelopen jaar meldden zich honderden mensen aan als geïnteresseerden. In plaats van dat zij alleen maar vragen aan ons stelden, kregen zij juist vragen van ons: hoeveel slaapkamers heb je nodig, wil je meer buitenruimte, heb je de berging het liefst bij de woning of onderin bij de fietsenstalling?” Bas en zijn team gebruikten alle wensen om de basiskeuzes te kunnen bepalen. “Zo hebben we op veel plekken een tweede of extra groot balkon mogelijk gemaakt.”
Lees verder >>

De Hoge Regentesse
Bron: Van Wijnen | Foto: Haagsveen.nl | 24sep19

Woningen in De Hoge Regentesse worden in rap tempo gebouwd

De bouw van De Hoge Regentesse aan de Monstersestraat in Den Haag vordert. Het casco van de onderste vier lagen van het gebouw is inmiddels gereed. Vandaag vierden HD Groep, Van Wijnen en a.s.r. real estate een nieuwe mijlpaal in de realisatie van dit project, namelijk de start van de opbouw van de woontoren. Bijzonder is dat de 23 verdiepingen tellende toren bestaat uit prefab casco- en gevelelementen.

HD Groep en Van Wijnen feliciteerden a.s.r. real estate, gemeente Den Haag en de toekomstige bewoners met de bouw van De Hoge Regentesse. Wethouder Boudewijn Revis: “We bouwen op plekken waar de stad er beter van wordt, daarom realiseren we op deze plek 128 middeldure woningen, waar in onze stad een grote vraag naar is. Zo werken we samen aan een beter leven voor alle mensen in Den Haag”.

Lees verder >>

De Hoge Regentesse
Bron: hurenindehogeregentesse.nl | 10aug19

Stijlvol wonen aan de zuidkant van
Den Haag Centrum

Aan de zuidkant van Den Haag centrum komt de Hoge Regentesse.
Een stijlvolle Haagse woontoren van 70 meter hoog met 128 luxe huurappartementen verdeeld over 23 verdiepingen.
Kom thuis en parkeer je auto op je eigen parkeerplaats in de garage van het gebouw. Veilig, gemakkelijk en droog bereik je binnendoor jouw verdieping.

En dan even niets. Gewoon ontspannen op je balkon.
Door het slimme ontwerp geniet je vanuit je appartement van een - vaak overhoeks - zicht op de levendige omgeving.
Vanaf de hogere verdiepingen kun je zelfs de zee zien. Wordt deze centrale plek in Den Haag jouw nieuwe thuis?
Laat je gegevens achter, zodat we je op de hoogte kunnen houden als de verhuur start.

Lees verder: www.hurenindehogeregentesse.nl >>

De Hoge Regentesse
De Hoge Regentesse | Beeld HD architecten | 21jan19

Start bouw appartementencomplex De Hoge Regentesse in Den Haag

De bouw van het appartementencomplex De Hoge Regentesse is gestart. Het ASR Dutch Core Residential Fund, het woonfonds van a.s.r. real estate, wordt eigenaar van de 128 appartementen, 102 parkeerplaatsen en drie commerciële ruimtes van in totaal bijna 300 m2. De woontoren van 76 meter hoog wordt met zijn hoogte, solitaire ligging en aansprekende architectuur een echte eyecatcher aan de zuidkant van het Haagse centrum. Naar verwachting wordt het project begin 2021 opgeleverd. De verhuur van de appartementen start eind 2019.

Lees verder >>

Hoge Vrijheid
Bron: Hoge Vrijheid | 3dec18

Hoge Vrijheid start met inventariseren woonwensen

Maandag 17 december start een bijzonder project in Den Haag. Voor het eerst in Nederland kun je meedenken over de grootte, indeling en gevel van je woning in een woontoren van 70 meter hoog. Aan de Petroleumhaven zijn op de bouwplaats van de spectaculaire woontoren Hoge Vrijheid al voorbereidende werkzaamheden te zien.

De kopers krijgen de invloed van een medeopdrachtgever. Een team van professionals begeleidt hen hierbij.
Lees verder >>