• header-add
logo

Informatie uitvoeringen

2018

Haags Orgel Kontakt (HOK)

CONCERTEN AUGUSTUS 2019

AUGUSTUS traditiegetrouw de maand waarin het Internationaal Orgelfestival Grote Kerk plaats vindt. Ook in 2019 zal dit weer het geval zijn. Met, naarst titularis Ben van Oosten, andere internationaal befaamde organisten. Altijd een uitgelezen kans voor een cultureel hoogstaande avond met veel luistergenot.

Sinds enkele jaren ook traditie is de ‘Kom-in-de-(orgel)kas(t)-dag’ op de zaterdagmiddag voorafgaand aan het Int. Orgelfestival. In de Grote Kerk.

Lees verder >>

Ontdek de kracht van Tsjaikovski

Wat doet muziek met je? Geeft het je nieuwe energie? Trekt het je uit een dip? Misschien hielp het je genezen? Of maakte het je een mooier mens? Het Residentie Orkest Den Haag gelooft in de kracht van muziek en neemt je mee op ontdekkingstocht.

De Vijfde van Tsjaikovski! Krachtig, opzwepend; aanjagend zelfs, en daarmee dé soundtrack die je inspireert en ondersteunt bij het realiseren van grote en kleine dromen!

En wij gaan je daar, samen met Tsjaikovski, mee helpen.

www.residentieorkest.nl >>

Abdijkerk

Zondagmatinee 2019

De serie Zondagmatinee (voorheen: Open Podium) biedt u ieen breed pallet aan instrumentale en vocale muziek, uitgevoerd door musici van hoge kwaliteit die een toegankelijk programma brengen waar u zeker van zal genieten.

Iedere derde zondag van de maanden januari t/m juni om 15.30 uur.
De toegang is gratis! Bij de uitgang is er een collecte ter bestrijding van de onkosten.
Lees verder: www.abdijkerk.info